Become a fan on facebook

Cleveland Croatians Fond za pomoć u potresu

28.01.2021
Fotografije uz članak 1
Dragi prijatelji Hrvatskog zavičajnog muzeja i knjižnice i vrta,

Potres u Hrvatskoj mnoge nas je duboko dirnuo jer su toliko propatili Petrinjci, epicentar, ali i okolna područja Siska i Glina. Mnogi ljudi su izgubili svoje domove i stoga nemaju sklonište u ovim hladnim zimskim danima i noćima. Oni ne mogu napustiti svoju imovinu u mnogim slučajevima jer se moraju brinuti o svojim životinjama koje su njihova egzistencija. Nema struje ni čiste vode jer su bunari bili kontaminirani. Mnogi su ozlijeđeni u potresu i potrebna im je medicinska skrb. Osim toga, virus Covid-19 se proširio i mnogima je potrebna kritična skrb u sisačkoj bolnici koja je također oštećena potresom i potrebna joj je sanacija.

Naše osoblje u Hrvatskom zavičajnom muzeju & knjižnici osjetilo je potrebu pomoći osnivanjem GoFundMe računa na internetu, "Cleveland Croatians Earthquake Relief Fund". Ako želite pomoći hrvatskom narodu petrinjske regije, svoju donaciju koja se može odbiti od poreza možete naplatiti kreditnom karticom ili možete poslati ček na:

"Cleveland Croatians Fond za pomoć u potresu"
Our Croatia, Inc./ Croatian Heritage Museum & Library

34900 Lakeshore Blvd. #14

Eastlake, OH 44095.

Our Croatia, Inc je neprofitna 501C3 organizacija. Naš broj oslobođen od poreza je

34-1444057. Provjerite sa svojim poslodavcem odgovaraju li donacijama.

Hvala,

Mila Mandić, predsjednica Branka M. Malinar, kustosica

O nama

Hrvatski radio klub " ZVUCI HRVATSKE" utemeljen je prije 23 godine, zahvaljujuci ustrajnom naporu i zrtvama manje skupine Hrvata grada Clevelanda i okolice, Pronosio je svojim.programima "Glas slobodne Hrvatske" istinu o Hrvatskoj,te podrzavao volju naroda o Nezavisnoj Hrvatskoj Drzavi

Opširnije...

* - obavezna polja